top of page
Search

SILLY RHYMES

Je to tak, po děsně dlouhé době jsme se zase pustili do tvorby vlastních materiálů.

První věta a hned kecám. Od září jsem na náš PE eshop přidala sedm malovacích souborů, které jsou postavené na mých art lekcí. To ale vyžaduje "jen" hodiny kreslení, překládání a skládání a rádoby vtipnýho textovaní, žádný tisk.


Takže ještě jednou. Po děsně dlouhý jsme zase vytvořili něco, co jsme nechali vytisknout.

Naše SILLY RHYMES. Já se v nich totiž vyžívám a Luke, trochu nuceně, taky. A vaše děti? No, ty vesele recitují se mnou. A vesele si tak do hlaviček ukládají gramatiku a slovíčka, vesele a docela přirozeně. Třeba aktuálně ONE AND MANY, MANY AND ONE- víte, co tím trénujem? Množný číslo:)



Nebo SLOWLY X QUICKLY- v našem starém hitu TURTLE.


Nebo jak si upevnit použití slovesa BÝT, když takhle kostrbatě vysvětleno, je to předškoláčkům a mladším školáčkům na houby?


A GIRL IS GREEN, A BOY IS BROWN, EVERYONE IS UPSIDE DOWN.


Pokračujeme v krasojízdě a přidáváme FAMILY MEMBERS a PŘIVLASTŇOVACÍ ZÁJMENA a je tu další hitovka- MY MOM, YOUR DAD, I'M HAPPY, YOU'RE GLAD.


A pak nábytek- ten taky trénujem přes SILLY RHYME- A FLOOR, A WALL., AND A BIG GREY DOOR...


Prostě SILLY RHYMES jsou sice SILLY, ale zároveň nadupaný slovíčkama a gramatikou. Tak proto jsme to konečně dali dohromady a vy si můžete taky recitovat- s naší první knížečkou SILLY RHYMES, kterou máme teď, do vyprodání zásob, v sadě s PUZZLE a MEMORY GAME s těmi stejnými obrázky. Naučit, vybarvit, rozstříhat, poskládat, a hrát a hrát a hrát a hrát.


A abych vám to řekla jak to je, jen co vyrovnáme náklady a dostaneme se do plusu, tak to všechno berem a posíláme do tiskárny SILLY RHYMES II, a pak nám tu leží na stole QUESTION GAME, kterou jsme pilovali s dětmi na začátku ledna.


A důvod je prostý, děti mají rády moje obrázky a naše básničky a hry, nám se s nimi dobře pracuje a chceme to šířit dál. A šířit tak i náš přístup k angličtině a to, že si stejně jako my můžete hrát s vašimi dětmi i vy. Nebo vaše děti s vámi:)


Tady je ta naše nová krása a my děkujeme za každý nákup a posíláme pusu,





vaši k a L

71 views0 comments

Recent Posts

See All
logo_instagram.png
bottom of page