top of page
Search

A kdy, že jsem to psala naposledy?

No, já vám to povim. V září! Ale s pravidelnými reporty víte co se děje, tak jsem se dohodla sama se sebou, že vás nebudu zahlcovat ještě svými blogovými výlevy.


Tenhle si ale neodpustím, protože


  • je konec roku a letošní skupinky jsou za odměnu, a ani se nebojím, že něco zakřiknu, protože právě teď se dojímám u další dávky fotek z posledních dvou týdnů a božemůj ty vaše děti jsou boží. Navíc je další vlna toho, že to zase "kliklo" a děti, které nám svěřujete opakovaně a dlouhodobě mluví, rozumí, reagují, opakují, v libovolném pořadí a my jsme hrdí nejhrdější. Snažím se vám to osobně volat a reportovat, občas se zpožděním, to se omlouvám a vás prosím, klidně se mě ptejte, já vám ráda povím, jak vaše děti reagují a jak to válíme. Ohlašovaný skupinový zoom pro rodiče jsme společně odpískali, takže máte-li dotazy, klidně i pochybnosti, nebo prostě chcete-li vědět víc o tom, proč a jak, zavolejte mi nebo se zastavte ve středu a v pátek na konci našich lekcí a proberte to se mnou osobně. Já se totiž o dětech bavím moc ráda a o dětech a angličtině/výtvarce a o tom, co čekat, co dělat a jak ještě víc.

  • Zoomy jsou letos taky sen. Těšíme se s Lukem na každou lekci a vzájemně si vykrádáme nápady, aby to vaše děti i nás bavilo. Dobře, Luke mi moje kreslení sněhuláků nebere. Zatím!

  • No a výtvarka, tak to je moje další srdcovka. Moc děkuju, že se hlásíte jen tak mimoděk a že je plno a že si mě doporučujete dál a tím pádem si ke mně chodí ať už online nebo offline malovat víc dětí a víc dospělých. Vážím si toho moc, stejně tak, jako vašeho zájmu o naše ostatní kurzy. Ano a tady oslí můstek k dalšímu bodu:

  • letní kurzy- BUDOU:) Na webu se objeví 3.1. ráno a bude to fungovat stejně jako vloni- zápisné bude 500 korun, které se pak odečte v létě při placení celkové částky, která bude letos o maloučko vyšší, za to se omlouváme. Já to zdražování upřímně nesnáším, ale asi se tomu letos nevyhneme. Ještě jednou se omlouváme a děkujeme za pochopení. A teď ta částka- letos to bude 3200,- korun, takže o 200 korun za celý týden víc. Ceny ostatních kurzů zůstávají stejné.

No a tak vám moc děkuju, že vás a vaše děti máme, doufám, že si užíváte reporty s fotkami stejně tak jako my hodiny, odkud jsou a přejeme vám další zdravý rok, jo a taky krásný Vánoce.


A to, že vás máme rádi, a hlavně vaše děti, to vy víte.


Vaši K a L


p.s. fotka je z minulého týdne a Luke na ní sice není, zato ji ale fotil, takže jakoby byl a děti i já posloucháme Davídka, který nám popisuje, co ten jím nakreslený chlapeček na obrázku dělá- IS HE SWIMMING OR RUNNING? Myslím, že nakonec to bylo SITTING, každopádně z toho ale vznikla další skvělá hra made by Playground English KIDS:)





178 views0 comments

Recent Posts

See All
logo_instagram.png
bottom of page