top of page
Search

Add a catchy title....

Tak nějak nevím, jaký catchy title bych vymyslela, tak vám to sem hodím bez něj.


Jaký byl rok 2021...já vám ti snad ani nevím, uplně je mi blbý tady něco vypisovat, když si vzpomenu na rozhovory telefonní, osobní, emailový se spoustou z vás. Takže rok 2021 byl.

...A pro mě osobně skončil trochu jinak než jsem čekala, tentokrát jsem si to ale nepřála (viz loňský nový záda...), a bohužel to trochu ovlivní i vás všechny, kteří nám svěřujete svoje děti.


Čas na obrázek.



Tak tohle jsem já, trochu jsem se vylepšila a z černýho gauče udělala růžovej, aby to nevypadalo jako rakev.


Jo a kreslím. Pro sebe a pro vás. Protože to teď budu chvíli dělat.


Ta operace, kterou jsem tak mimo řeč zmiňovala v posledním newsletteru nedopadla úplně podle plánu a navíc se to nějak celý nehojí neboco, no, nebudu chodit kolem horký kaše, návrat do normálu se mi trochu ztížil.


Takže pro mě to znamená spíš ležet než běžet a spíš kreslit než křepčit. Pro vás to znamená víc online- pohádkových a výtvarných kurzů, chci to udělat lákavějc a jednodušejc, a víc tištěných a stahovatelných her. Jednu už mám rozkreslenou. Máte radost? A teda taky trochu opožděný začátek některých našich kurzů.


ZOOMy začnou v pondělí 10.ledna a do konce pololetí nám zbývají ještě dva týdny plus náhradní lekce pro nejmenší. O konci vám dáme samozřejmě vědět a budeme moc rádi, když s námi pojedete dál.


Karlín a ProFamily běží beze změn, tam mě potřebují jen na tvorbu lesson plánů a obrázků a písniček a to z gauče dám levou zadní a ani se u toho nemusím moc vrtět.


Výtvarka taky bude, ale první lednová až ve středu 12. a čtvrtek 13. ledna.

První lednový večerníček bude v úterý 11. ledna.


No a naše kralupský kurzy....tam se asi plně budeme moct vrátit až ke konci ledna.

Plán je takový, že to co dá Luke beze mě, to znamená oba pondělní odpolední kurzy a páteční od 1:30, tak ty pojedou také od toho 10. ledna.

S ostatními musíme bohužel počkat, moc mě to mrzí, ani nevíte a pevně doufám, že na mě s dětmi počkáte a uvidíme se co nejdřív. Info pošlu hned jak si budeme jistí, že to zvládnu. Ježiš, není divu, že se na tenhle email připravuju od pondělka, lidi moji, mě to tak mrzí a štve a mrzí a štve.


A je to venku. Rezervace na kurzy poběží ve stejném duchu, jako doposud, buď na měsíc dopředu nebo jednotlivě, děkujeme, že nám s tím vycházíte vstříc. Moc nám to pomáhá s administrací, když se teda do toho nepustím já a celý to nesmažu, jak se stalo na začátku listopadu....


Jo a léto. Léto taky bude, už mám témata- MUZIKÁL, OLYMPIJSKÉ HRY, DIVADLO A VÝTVARKA. Termíny a rezervace otevřeme v pondělí 3. ledna na webu.


Kdyby cokoliv, dejte věděte, zavolejte, napište, ráda vysvětlím, kdybych nezvedla, zavolám zpět.


Mám vás ráda a děkuju za přečtení a těším se na vaše děti, k.


p.s. HAPPY NEW YEAR! (hlavně buďte všichni zdraví)



339 views0 comments

Recent Posts

See All
logo_instagram.png
bottom of page