top of page
Search

Bude webinář....a jaro- teda obráceně vlastně

A je duben a já vám naposledy psala v únoru.

Děje se toho hodně a blog jsem hodila na chvíli k ledu, omlouvám se.


 

A děkuju všem za vyplnění únorovýho dotazníku. Vyšlo z něj, že byste si i webinář se mnou dali, takže bude a bude asi i živej v PE v Kralupech i určitě živej online- o hrách a písničkách a angličtině doma, ale až v září, protože...do června už je coby štetcem dohodil a já to nemám kam šoupnout.


Jeden výtvarnej ale bude určitě, a to v pondělí 16. května v sedm večer.

A bude o výtvarce a angličtině. O tom jak (se) učit jazyk skrz výtvarku.

A jo, původní plán byl jen angličtina, ale okolnosti tomu chtěly, že teď učím i češtinu přes výtvarku mou oblíbenou metodou CLIL a ráda se podělím jak to dělám, proč to dělám a proč to funguje a jak můžete taky. Hodí se to pro lektory, učitele, ale i pro nadšený rodiče.



A abych vás ještě víc nalákala, tak posílám video, kde si o svým pojetí výtvarky povídám s Ivanou Kudrnovou z digitálních lektorů.


 

No a kdo nechce na webinář, tak může na můj další nedělní výtvarný workshop.

Posílám fotky z toho posledního. A vřele vás zvu, jo počet míst omezen. Vejde se nás deset a volných míst je už jen pět:)




A pak teda Velikonoce....jsou tento týden. A my si dáváme velikonoční oraz. Přesně od čtvrtka do pondělka, tak jako školní děti. ZOOMy, ani živý lekce nebudou ALE čtvrteční večerní výtvarka zůstává....vysvětlení taky ve video rozhovoru s Ivanou K.:)


Mějte se krásně, pište básně, nebo malujte nebo se opalujte, každopádně na sebe dávejte pozor, mám vás rada, končím pa pa paaa


vaše k.




139 views0 comments

Recent Posts

See All
logo_instagram.png
bottom of page