top of page
Search

Last one for this year

A už je zase konec roku. Je to fakt, že s přibývajícíma vráskama kolem očí to letí nějak rychleji než když vám jsou tři, bože jak já tohle nesnášela, když mi to osoby starší třiceti let říkaly. Ale i to je jeden z důvodů, proč právě já trávím tolik času s dětma, tam se mi ty vrásky nějak žehlej neboco.


Oh well, je to tak, je ZASE konec roku a já vám chci za nás všechny, co se teď doma válíme po různých koutech domu, popřát do dalšího roku.


Tak jako jasně, že jsem zase dojatá a že když se probírám fotkama z minulýho roku, ať už rodinnýma nebo vašich/našich dětí, tak je to doják.

Mám jednu velikou výhodu, pamatuju si veskrze dobrý věci, takže končící rok byl ZASE dobrej a po zdravotních kolotočích z let předchozích vlastně i skoro celej zdravej.


A mě se stala jedna taková věc, kterou vám chci napsat.

Když jsem byla mladší (jako třeba vloni) tak jsem mívala takový hluboký chvíle, kdy jsem si říkala, že to je trapný, jak mi všichni říkaj Kájo, jestli jako náhodou třeba Karolína není lepší a že už jsem na to všechno stará a jestli vlastně nebo co vlastně nebo jak a co a kdo já to jsem, učitelka, lektorka, malířka pokojů, mladá, stárnoucí, ve středním věku, a to si jako fakt budu až do smrti hrát na pískovišti? (JOJO! Budu!)


A já už to vím. Řekl mi to jeden Maty, když jsme spolu tvořili street art na chodníku.

Nakreslil mě a povídá: This is Kája a Kája má ráda děti.

Je to tak, tahle Kája mi už stačí.


No a tím se dostávám zase k tomu, že vám děkuju za důvěru, se kterou nám vaše moudré děti půjčujete. A že vám nevadí moje nadšený telefonáty, když vaše děti udělají/řeknou/zopakují/zazpívají něco pro mě naprosto zásadního, že si čtete moje reporty, že tolerujete naši občas dost značnou zmatenost v organizaci, že k nám chodíte tak tak dlouho a že nám dovolíte se s vámi radovat z úspěchu vašich dětí. Moc si toho vážíme.


Chtěla jsem tenhle newsletter spojit i s oznámením několika změn, které nás od ledna a února čekají, ale kašlu na to, sepíšu vám to všechno v pondělí, až otevřeme rezervace na letní kurzy.


Takže dneska jen ten doják, díky, že vás máme. Vás a vaše děti.


Vaši Kája, Luke a Sissy

p.s. ZOOMy začínají v úterý 3.1., kralupské lekce ve středu 4.1., Karlín v úterý 3.1.

těšíme se na vás



122 views0 comments

Recent Posts

See All
logo_instagram.png
bottom of page