top of page
Search

Poslouchám...

....poslouchám Lukea a jeho čtvrteční ZOOM lekci od tří a....

děti mu odpovídají v minulém čase, používají nepravidelná slovesa, střídají minulý

s budoucím, smějou se, mluví, odepisujou, čmárají po obrazovce a rozumí Američanovi z Michiganu, co se mnou za poslední dva roky otevřel, předělal, zavřel, zase otevřel, vymyslel, opravil, vylepšil nevímužkolik kurzů pro vaše děti. A hned potom na mě děti v mojí skupince pokřikují I THINK IT WILL BE...(hrajeme rock, paper, scissors a zkoušíme hádat budoucnost).


Long story short, utírám slzu- končí nám druhý pololetí letošních ZOOMů. Dneska.



A bylo to teda o nervy- snažili jsme se zkombinovat online/offline, moje plánovaný operace a k tomu jsme hledali křišťálovou kouli, která by nám trochu pomohla odhadnout co bude. A na konci června nás to čeká znovu, online i offline zůstává, výtvarka taky, jen musíme zase doladit rozvrhy, co budou nejvíc vyhovovat vám i nám.

Jen to bude trochu ve větším klidu a venku v půlce prázdnin.


A teď už je zas skoro červen. A tohle je můj poslední newsletter před prázdninami.


Doják, jak jinak, ale koukněte, co mi teď chodí do schránky:


"...Ano, kolikrát žasnu, jaký udělal kus práce, kam až se posunul, díky Vám a Vašemu stylu výuky, jsme moc spokojení, a proto jedeme dál:-)" Adamova maminka


"Syn se učí angličtinu 4. rokem ve škole, v kroužku, prostřednictvím několika aplikací a do teď na něm nebylo vidět žádného pokroku. Nikdy z něj nevyšlo jediné anglické slovo, natož věta. Před první hodinou s Lukem byl úplně strachy bez sebe a "šprajcoval" se, že nebude na takovou angličtinu chodit, že nic nebude rozumět a nic nebude umět. Po první hodině s Vámi i s Lukem byl tak nadšený, že naopak teď nechce chodit na žádnou jinou angličtinu. :-) Po dvou až třech týdnech s Vámi a Lukem doma konverzuje s dcerou jejich speciální angličtinou. Dokonce přijde i za mnou a snaží se se mnou mluvit anglicky. Do teď jsem si myslela, že se anglicky nikdy pořádně nenaučí, protože na to "nemá buňky" (holt je to vědec tělem i duší) a chybí mu hudební sluch. Po pár hodinách s Vámi již věřím, že i u něj je možné dostat angličtinu do jeho běžného života jako automatickou součást jeho osobnosti.

Děkuji Vám oběma za skvělou práci, kterou dětem věnujete. Opravdu to má smysl."

Honzíkova maminka (zoom)


"Děti Vás s Lukem milují. Na dcerce je po celém školním roce vidět obrovský pokrok. Automaticky přepíná mezi češtinou a angličtinou a skládá věty podle svých znalostí jednotlivých jazyků. Máme doma "čenglické" dítě. :-)"

Eliščina maminka (zoom)


"Milá moje, jsi nejlepši. Takový pokrytí kultury umění a vzdělávání jsem prostě nezažila:) Děkuju za to!!"

Jozefínčina maminka (online výtvarka)


"...a největší díky patří vám. Ve škole ho učitelka taky chválila, vůbec se neučí, vzdycky mi na to řekne, že je to pohoda, že to zná..."

Lukášova maminka (odpolední lekce v Kralupech)


Krása, že jo, já vás varovala, doják prostě, hlavně pro nás, protože takhle skoro v červnu mě dojme i rozkvetlá pampeliška, co potom tohle.


Dobrý, už jsem dobrá, takže vás ještě před rozloučením můžu pozvat na několik našich červnových akcí:




ALE hlavně a především vás všechny zveme v pátek 24. června od 17:00 na naši kralupskou odpolední párty, kde se s vámi všemi místními moc rádi potkáme, ale vítáme i přespolní.

Máme pro vás divadlo- Wolfík a kachňátka, které děti znají z našich večerníčků, tentokrát bude v ukrajinsko-český verzi, protože ho vymýšlím s jednou maminkou- herečkou ze Lvova, která našla svůj prozatimní domov v Kralupech a určitě si gratuluje, že narazila zrovna na mě:))))

A hned po divadle mám na naší terase zahrajeme ještě jeden koncert Žabích sušenek- starý hity, nový písně z dílny Playground English.


Tamtadadaaa, that's it- zvu vás na všechno a všude, těším se, že vás uvidíme

a popovídáme a kdyby to náhodou nevyšlo, tak třeba jindy.


Mějte se krásně a takhle na konci května vám přejeme krásný léto.


vaši Kája a Luke S.

p.s. je to poslední newsletter, ale ještě nekončíme- všechno to je tady










151 views0 comments

Recent Posts

See All
logo_instagram.png
bottom of page